שווה בשווהרושמים מי שילם — והחשבון מסתדר מעצמו לאפליקציה

הוצאות

מחיקת הוצאה ובקשת מחיקה

מחיקת הוצאה תלויה בתפקיד:

  • מי שרשם את ההוצאה, ומנהל הקבוצה, מוחקים ישירות: פותחים את ההוצאה, לוחצים ״מחיקת ההוצאה״ ומאשרים. במשך כ־10 שניות מופיע כפתור ״ביטול״ שמחזיר את ההוצאה.
  • משתתף אחר בהוצאה שולח בקשה: פותחים את ההוצאה, לוחצים ״בקשת מחיקה מהמנהל״ ו״שליחת בקשה״. ההוצאה נשארת, מסומנת ⏳, עד שהמנהל מחליט.

המנהל רואה ״בקשות מחיקה ממתינות לאישורכם״. פותחים את ההוצאה ובוחרים ״אישור ומחיקה״ או ״דחיית הבקשה״. בדחייה ההוצאה נשארת כפי שהייתה.

רישום תשלום בין משתתפים (״שילמתי״ / ״קיבלתי״) מוחקים מרשימת ״תשלומים שנרשמו״. זה אפשרי למי שרשם אותו ולמנהל.

לפתיחת קבוצה באפליקציה

המאמר הזה זמין גם במרכז העזרה שבתוך האפליקציה, עם חיפוש ועוזר דיגיטלי: לפתיחה במרכז העזרה.